HTP voor bedrijven

U vraagt zich wellicht af of HTP de professionele dienstverlener is die u zoekt. U wilt dan weten of HTP voldoende expertise in huis heeft om u van goed technisch personeel te voorzien.

Welnu, wat vindt u belangrijk?
Stoort u zich wel eens aan de stapels, toegestuurde c.v.'s die nauwelijks aansluiten bij de kandidaat die u voor ogen hebt?

HTP vindt het essentieel om eerst vast te stellen wat precies het profiel is van de werknemer die u zoekt. Daarbij wordt niet alleen gekeken naar harde eisen zoals opleiding en werkervaring, maar ook naar persoonlijke factoren die van belang kunnen zijn bij het uitoefenen van de functie.

HTP is specialist, geen volumespeler.
HTP bespaart u tijd door zorgvuldig af te wegen of een kandidaat aan uw eisen voldoet. HTP spreekt iedere kandidaat eerst persoonlijk zodat maar één of twee kandidaten aan u worden voorgesteld. Dit zijn dan wel vaak de mensen waarmee u in gesprek wilt.

Snelheid is dus van belang, maar voor u minstens zo belangrijk is een redelijke tariefstelling.
HTP heeft ervoor gekozen haar diensten te leveren voor een aanvaardbare prijs (ook in tijden van schaarste!). Natuurlijk, omdat de relatief lage overheadkosten dit mogelijk maken. Maar vooral omdat HTP geïnteresseerd is in continuïteit met een klant en dan geeft het geen pas het onderste uit de kan te willen halen.

HTP biedt u daarom een goede kandidaat voor een redelijk tarief.
Een goede kandidaat omdat zorgvuldig wordt afgewogen of de kandidaat voldoet aan de gestelde eisen, maar evenzeer omdat HTP het belangrijk vindt dat de medewerker gemotiveerd aan de slag gaat. Van te voren wordt hij of zij uitgebreid geïnformeerd over uw organisatie en de inhoud van de functie, opdat de uiteindelijke invulling overeenkomt met zijn of haar verwachtingen.

Wilt u meer weten over wat HTP voor uw organisatie kan betekenen, neem dan gerust contact met ons op.

 

 

HTP
Hofstede 'Sparrenheuvel'
Bloemendaalseweg 139
2061 CH Bloemendaal
E: info@htpadvies.nl

T: 023 - 539 6348   F: 023 - 539 6349   M: 06 55332688
'Arbeidsbemiddeling is mensenwerk, en geen mens is hetzelfde.'