HTP voor kandidaten

U hebt een technische achtergrond en bent op zoek naar een baan die (beter) bij u past. Dan is het goed mogelijk dat HTP iets voor u kan betekenen.

Om te beginnen heeft HTP continue vacatures op het gebied van bouwkunde, werktuigbouwkunde, civiele techniek en elektrotechniek. Deze kunt u inzien op de pagina Vacatures.

Wat kunt u verder van HTP verwachten?
U zult inmiddels ondervonden hebben dat bij het kiezen van een nieuwe baan niet alleen functie-inhoudelijke zaken van belang zijn. Ook omstandigheden zoals bedrijfscultuur, locatie en collega's moeten in overweging worden genomen.
En om te voorkomen dat u gedwongen wordt uw verwachtingen bij te stellen, besteedt HTP veel tijd en aandacht aan het bij u in beeld brengen van een organisatie.

HTP hecht namelijk waarde aan gemotiveerde werknemers.
Als één van de weinigen in de branche, hanteert HTP de regel dat een kandidaat uitsluitend aan een opdrachtgever wordt voorgesteld, na overleg met de kandidaat. Dit vanuit oogpunt van privacy, maar ook om te voorkomen dat uw gegevens via meerdere kanalen bij een opdrachtgever terechtkomen. Het is namelijk gebleken dat dit uw kansen aanzienlijk doet afnemen.

Een detacheringcontract met HTP?
Indien u door een opdrachtgever geschikt bent bevonden, gaat u rechtstreeks bij de opdrachtgever in dienst, of u gaat aan het werk via een detacheringcontract met HTP. In het laatste geval is er tussen u en HTP intensief contact over de stand van zaken op uw werk. Vaak wordt de opdrachtgever bij deze gesprekken betrokken.

En concreet...
Een voor veel mensen belangrijke overweging bij het kiezen van een nieuwe baan is de salariëring. HTP houdt de overheadkosten relatief laag en dat betekent onder meer dat er voor de medewerkers meer overblijft. Bovendien biedt HTP haar medewerkers uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals de mogelijkheid om professionele (vervolg)opleidingen en cursussen te volgen.

Geïnteresseerd?
Meldt u zich dan aan bij HTP via de pagina Aanmelden.

 

 

HTP
Hofstede 'Sparrenheuvel'
Bloemendaalseweg 139
2061 CH Bloemendaal
E: info@htpadvies.nl

T: 023 - 539 6348   F: 023 - 539 6349   M: 06 55332688
'Arbeidsbemiddeling is mensenwerk, en geen mens is hetzelfde.'