Anderen over HTP

Hieronder vindt u een aantal referenties van kandidaten en opdrachtgevers:

Teun Bakker civiel technicus, bemiddeld door HTP

Na een jaar gedetacheerd geweest te zijn door HTP, werk ik nu met een vast contract bij de overheid. Ik ben, zoals dat heet, overgenomen. Toch was ik ook graag met HTP doorgegaan; ik vond de samenwerking namelijk erg prettig.
Het is een klein bureau en dat betekent dat het allemaal wat makkelijker gaat. Er is persoonlijk contact en je bent eerlijk over wat je voor elkaar kunt betekenen, wat je aan elkaar hebt. Bij een groter bureau is dat allemaal veel formeler. Dat merk je bijvoorbeeld al tijdens de onderhandelingen: de overheadkosten zijn laag en dus is HTP veel flexibeler om tot een goede overeenkomst te komen, voor alle partijen.

 

Jan Versteegen Pieters Bouwtechniek, opdrachtgever

We werken vooral met HTP, want voor ons is snelheid belangrijk. Als we ergens een bezettingsprobleem hebben, ligt er van HTP binnen een dag een fax met de gegevens van kandidaten. En vaak zitten daar goede mensen tussen. Snelheid én kwaliteit dus.

 

Dirk van Gent technisch tekenaar, bemiddeld door HTP

Ik dreigde te worden ontslagen en was daarom aan het rondkijken naar ander werk. Zo kwam ik in contact met HTP die –na overigens een prettig intakegesprek– voor me op zoek zou gaan. Slechts enkele dagen later belden ze me met de mededeling dat ze een baan voor me hadden. Hoewel het ontslag was afgewend en ik dus niet meer op zoek was naar iets nieuws, ben ik toch op gesprek gegaan. Het klonk namelijk allemaal erg goed.
En dat was het ook: vanaf de eerste dag weet ik dat ik in deze baan, bij dit bedrijf op mijn plek ben. Dit zeker ook dankzij HTP, want zij zagen wat ik waard ben. Daaruit blijkt hun ervaring.

 

Allard van der Wiel Ministerie van Defensie, / DGW&T, opdrachtgever

Voor een P&O-afdeling is het vervelend als zaken die spelen met een detacheringbureau telkens door andere mensen worden afgehandeld. Bij de grote bureaus wil dat door regelmatige wisseling van de wacht nogal eens voorkomen.
Bij HTP niet. Behalve dat ze altijd snel met goede kandidaten komen, die passen in het profiel dat wij zoeken, heb je ook steeds te maken met dezelfde contactpersoon. Zo krijg je een beetje een band zodat –mocht er een probleem zijn– je er samen in goed overleg altijd uitkomt. Dat is ook belangrijk!

 

HTP
Hofstede 'Sparrenheuvel'
Bloemendaalseweg 139
2061 CH Bloemendaal
E: info@htpadvies.nl

T: 023 - 539 6348   F: 023 - 539 6349   M: 06 55332688
'Arbeidsbemiddeling is mensenwerk, en geen mens is hetzelfde.'